Kermis

Kermis septemberfeest 2018 Ruurlo

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september staat Ruurlo weer in het teken van de altijd gezellige Septemberfeesten, de kermis, georganiseerd door de Stichting Kermis Ruurlo, is daar een belangrijk en niet meer weg te denken onderdeel van..

De kermisexploitanten komen graag naar Ruurlo zodat ook dit jaar weer een attractieve kermis opgesteld staat op het Kerkplein en de Dorpsstraat.

Openingstijden iedere dag van 14.00 t/m 24.00 uur.

De succesattractie van de laatste jaren, de Wild Thing en de geheel vernieuwde Surfing zijn ook nu weer percent. Natuurlijk is er een autoscooter en voor de kleintjes de draaimolen.

Het Eenjesspel en de Beach Jumper (trampoline) zijn ook nu weer aanwezig.

Ook de Lucky Cranes, de Royal Banker en de schiettent zijn weer aanwezig evenals de lijntrek, het bussengooien en de snoep en snoepgoedkraam.

En als u zin krijgt in iets hartigs of iets zoets, dan zijn daar de snackwagen,  de suikerspin en natuurlijk de oliebollen en gebakkraam. Zoals U ziet, voor elk wat wils, voor jong en oud.

Alle kinderen van de basisscholen, de peuterspeelzalen en de kinderdagverblijven ontvangen middels de Stichting Kermis Ruurlo een vrijkaartje voor een van de attracties.

De kermis en de septemberfeesten zijn in Ruurlo al jarenlang een succesformule, waardoor de gehele Ruurlose gemeenschap, en velen uit de omgeving zowel jong als oud, zich drie dagen op een prettige en gezellige manier kunnen uitleven.

We zien dat sinds de feesten op de Blikmansweide zijn er een goede loop is tussen Kermis en feestweide, ook dit jaar zal dat hopen we weer samensmelten tot een feest voor jong en oud.

Misschien goed om er toch eens op te wijzen, dat dit alles alleen maar mogelijk is door de inzet van vele vrijwilligers die zich hiervoor belangeloos inzetten.

De organisatie, Stichting Kermis Ruurlo en de Oranjevereniging hopen dat de weergoden ook mee willen werken, en vertrouwen erop dat ook dit jaar weer alles in goede sfeer en zonder enige wanklank mag verlopen, zodat het motto “Reurle neugt oe”volledig tot zijn recht komt.

De Stichting Kermis Ruurlo wenst U veel kermisplezier en een gezellig Septemberfeest toe.

Schermafbeelding 2017-06-20 om 09.02.59.png