Oranjevriend

Beste Reurlse ondernemer,

De 56ste editie van de Septemberfeesten “Reurle neugt oe” vindt plaats op 13, 14, 15 en 16 september a.s.!

En daar zijn we trots op. Door de steun van onze leden en Oranjevrienden kunnen we deze 56ste editie vieren. Bedankt.

De Oranjevereniging Ruurlo telt op dit moment ruim 3100 leden, dit betekent dat vele inwoners van Ruurlo de Oranjevereniging steunen om activiteiten te organiseren.  En zoals elk jaar vragen wij ook de Reurlse ondernemers om de Oranjevereniging Ruurlo te ondersteunen.

De mogelijkheden voor editie 2018 op een rij.

Oranjevriend Platina – prijs € 150,-

• munten voor de Oranjeborrel tegen een gereduceerd tarief
  • naamsvermelding met logo in de Oranjekrant, op de site en op de TV schermen op het feestterrein
  • 4 entreekaarten (vrijdag en/of zaterdag)
  • 20 consumptiemunten en de mogelijkheid om als ondernemer consumptiemunten bij te kopen

Oranjevriend Goud – prijs € 100,-

• munten voor de Oranjeborrel tegen een gereduceerd tarief
  • 2 entreekaarten (vrijdag en/of zaterdag)
  • de mogelijkheid om als ondernemer consumptiemunten te kopen

Oranjevriend Zilver – prijs € 50,-

Oranjevriend Blikmansweide – prijs € 50,-

• munten voor de Oranjeborrel tegen een gereduceerd tarief
  • reclame uiting op de Blikmansweide

Via https://www.oranjeverenigingruurlo.nl/index.php/formulieren/antwoordforumulier-oranjevriend zien wij uw vriendschap graag tegemoet.

U ontvangt aansluitend een bevestiging met meer informatie over de facturatie, aanlevering reclame uitingen en de opgave voor de Oranjeborrel.

En heeft u andere ideeën om de Oranjevereniging te ondersteunen dan horen wij dit natuurlijk graag!

De Oranjevereniging stelt het op prijs dat u met ons mee denkt en het volksfeest “Reurle neugt oe” ieder jaar weer tot een succes maakt!

Tot ziens op de Blikmansweide!