De Reurlse Proms

Classic meets Pop & Rock

De Reurlse Proms is in 2019 de nieuwe invulling van de Reurlse avond op donderdag 12 september. Het belooft een spectaculaire avond te worden!

Je hebt vast wel eens gehoord van ‘Night of the Proms. Hét Europese muziekfestival dat jaarlijks in verschillende landen wordt georganiseerd. Dit jaar introduceren we de Reurlse versie; ‘De Reurlse Proms’. Een unieke avond voor Ruurloërs door Ruurloërs. Tijdens de Reurlse Proms worden alle muziekstijlen door elkaar gegooid. Van bekende klassiekers tot keiharde rocknummers. Het wordt een gevarieerde avond!

Van Bohemian Rhapsody tot Rood
Naast een band zit er een groot orkest op het podium om jullie allemaal weg te blazen. Het grootste deel van de avond worden de nummers gespeeld door het orkest ‘Sophia’s Lust’ uit Ruurlo (o.l.v. dirigent Mark ten Breul), ondersteund door de Reurlse band; De Sleppers & pianist Quinten Pieters. De grootste hits worden die avond gespeeld. Wat dacht je van de nr.1 in de TOP2000; ‘Bohemian Rhapsody’? Of de bekende Nederlandse hit ‘Rood’ van Borsato. Het komt allemaal voorbij tijdens De Reurlse Proms!

Voor en door Ruurloërs
De zang wordt die avond gedaan door de Reurlse zangers & zangeressen Nicole Kasteel, Florian Asselman & Rik Kamperman. Hilda Haselberg presenteert de avond. Naast de hits die het orkest & band spelen, worden er ook feestknallers gespeeld door De Sleppers met aangevulde blazerssectie. Dat wordt feest! Het orkest & De Sleppers zijn al bijna een jaar keihard aan het repeteren om er een top-avond van te maken. Tijdens de repetities zijn er al de menige kippenvelmomenten voorbijgekomen. Dat belooft wat… Houdt de facebookpagina in de gaten rondom De Reurlse Proms.